Site of sound designer and composer Frederik Van de Moortel

Kaboom Karavan Live at Bozar Electronic Weekend

BEWHet statige Paleis voor Schone Kunsten verandert traditiegetrouw minstens één keer per jaar in een hippe, hedendaagse danstempel. Liefhebbers van elektronische muziek kijken dan ook al lang uit naar het nieuwe editie van het BOZAR ELECTRONIC WEEKEND op 28 en 29 oktober 2011.

Dit tweedaags gebeuren biedt een staalkaart van de allerbeste elektronische muziek en aanverwante fenomenen, met live concerten, soundscapes, audiovisuals en nog veel meer. Het programma omvat zowat alle actuele stijlen, van lokale projecten (Kaboom Karavan, Brussels Up! Soundsystem, Ictus, Vlek Records) tot in het wereldje ronkende internationale kleppers (Modeselektor, Plaid, Rustie), van donkere, industriële geluiden (Eleven Tigers, Clubroot) tot hedendaags minimalisme (Nils Frahm, Balmorhea).

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s