Site of sound designer and composer Frederik Van de Moortel

Een Dieptriest Tochtje in Theater Malpertuis Tielt zat 12/01/13

Eenmalig in ons landje; de Nederlandse theatervoorstelling van Productiehuis Brabant met een zeer jazzy, filmische score van mijn hand. Hieronder alvast een paar fragmenten van de soundtrack.

Een dieptriest tochtje - Productiehuis Brabant
EEN DIEPTRIEST TOCHTJE – PRODUCTIEHUIS BRABANT
Actrice Eva Schram is in Theater Malpertuis geen onbekende. Ze speelde er jaren in De Bloedgroep van Sam Bogaerts en was ook in talrijke producties van Piet Arfeuille te zien. In deze voorstelling werkt ze samen met de Nederlandse schrijfster en regisseuse Anna van der Kruis die op korte tijd haar vader verloor en in het huwelijksbootje stapte.

Dit alles leidde tot de voorstelling Een dieptriest tochtje waarvoor ze inspiratie vonden in het fotoboek Sentimental Journey van de Japanse fotograaf Nobuyoshi Araki. Araki toont lege bedden – beslapen en onbeslapen – , de kat op de wasdroger, smeltende sneeuw en de asresten van zijn overleden vrouw. Een dieptriest tochtje wordt dan ook een sfeervolle, beeldende voorstelling, met naast Eva Schram in de hoofdrol een wel zeer bijzondere poes.

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s